1. Home
  2. Aanbod
  3. Zakelijk vervoer

Bereid je afspraken voor in een zakelijke taxi!

Op weg naar een meeting, een congres of een presentatie. Tussendoor met een zakenpartner lunchen in de stad bij dat nieuwe restaurantje aan de Maas. We brengen je snel en behulpzaam overal naartoe.

Onze chauffeurs spreken Nederlands en Engels, zijn beleefd en gemotiveerd. Zakelijk vervoer is een van de specialismen van Taxi Service Maastricht. Daarom hebben we enkele gecertificeerde directiechauffeurs in dienst. En als je dat liever hebt, kunnen we ook een privé-chauffeur regelen. Zelfs een die je de hele dag begeleidt. Zakelijk vervoer zien we wel breed: van vervoersdiensten in het hogere segment tot aan een rit van of naar kantoor, het oppikken van klanten of passagiers vanuit het hele land, een site-visit met meerdere locaties.

Bij Taxi Service Maastricht kun je zowel reserveren voor één ritje voor één persoon, als voor terugkerende ritten en vervoer voor meerdere personen tegelijk. Wil je regelmatig van onze diensten gebruikmaken, dan zorgen we voor een planning van de maandelijkse ritten en factureren we overzichtelijk met BTW apart. Je kunt dat met een gerust hart aan ons overlaten. Vertel maar wat je wensen zijn. We brengen je graag – en met alle egards.

Beleefde chauffeurs. Elke rit opnieuw.