1. Home
  2. Taxi Maastricht hasselt

Taxi Maastricht Hasselt

Een comfortabele rit

Met een taxi Maastricht Hasselt wordt je verzekerd van een comfortabele rit. Je wordt rondgereden in een luxeauto. Deze taxi Maastricht is dus voorzien van een telefoonsnoer voor jouw telefoon, een airco en geweldige stoelen. De taxi’s hebben ook meer dan genoeg ruimte om jouw bagage mee te kunnen nemen. Met de kennis en ervaring van onze chauffeurs zul jij altijd op tijd op jouw bestemming aankomen. Daarbij kunnen onze chauffeurs ook Nederlands en Engels en staan ze altijd open voor een gesprek. Genieten van de rit en uitstappen met een glimlach. Een comfortabele rit, dat is waar wij voor gaan.

Op reis met een groep

Ga je met een groep op reis en ben je op zoek naar de geschikte taxi Maastricht Hasselt? Wij brengen jullie naar elke plek in Nederland en omstreken. Wij zullen jullie vervoeren in een luxe touringcar. Met een touringcar worden jullie in comfort en luxe gebracht naar jullie eindbestemming. In de touringcar is namelijk meer dan genoeg ruimte voor jullie en jullie bagage. Daarbij zal onze chauffeur jullie afzetten bij jullie eindbestemming en jullie daar ook weer ophalen, indien gewenst. Je hebt ook de mogelijkheid om de chauffeur voor een langere tijd bij jullie te hebben.

Wij zijn 24/7 beschikbaar

Taxi Service Maastricht staat altijd voor jou klaar wanneer je een taxi Maastricht Hasselt nodig hebt. Of het nou vroeg in de ochtend is of laat in de avond. Met onze 24 uur per dag, 7 dagen per week service staan wij op elk moment klaar voor jou. Vul via onze website jouw gegevens in en laat weten waar, wanneer en hoe laat jij ons verwacht. Een van onze chauffeurs zal jou dan op dat moment opwachten. Heb jij dringend een taxi Maastricht Hasselt nodig? Bel ons dan op +31 (0) 43 260 66 66.

texi

Waarom Taxi Service Maastricht?

  • 24/7 beschikbaar
  • Comfortabel
  • Veiligheid is de prioriteit van onze
  • Betaalbaar tarieven
Reserveer een rit ->